Koiramme elävät tavallista kotikoiran elämää ja niiden kanssa harrastetaan vaativan home-etsinnän vastapainoksi myös muita lajeja. Koirien hyvinvoinnista huolehditaan tarkkaan. Fyysisestä hyvinvoinnista huolehditaan liikunnalla, säännöllisin osteopaatti- ja fysioterapiakäynnein, sekä panostamalla laadukkaaseen ravintoon. Fysiikalle ja psyykkeelle ovat tärkeitä pitkät metsälenkit, vapaapäivät työn ja treenaamisen lomaan, sekä pidemmän lomat.

Vanhemmalle homekoira Loukulle on tehty allergiatestit keväällä -15, sekä -16, jotta varmistuttiin ettei koira ole allergisoitunut tavallisimmille työssä tavattaville homelajeille.

Suomen homekoirayrittäjät sertifikaatti
zertifikat
homekoira loukku

Loukku

“Espanjanvesikoira Loukku (Pevikan Vesihiisi, s. -07) aloitti homekoiran opinnot Kannuksessa Keski-Pohjanmaan Maaseutuopistossa loppuvuodesta 2012. Loukku on aina ollut erittäin tunnollinen ja kiihkeä työntekijä, joka rakastaa etsimistä yli kaiken. Loukku on myös Suomen ja Eestin agilityvalio sekä Suomen hyppyvalio, ollen mukana myös Suomen agilitymaajoukkueessa vuonna 2012. Homekoiran työstä Loukku on jäänyt eläkkeelle, mutta elää muuten täysipäiväistä eläkeläisen elämää”

Homekoira rysä

Rysä

“Espanjanvesikoira Rysä (Caraydan Kokomo, s. -12) aloitti hometutkimukset ja homeenhajuun tutustumisen jo tullessaan perheeseen seitsemänviikkoisena. Rysä oppii todella nopeasti ja nuoruuden innolla porskuttaen onkin jo osoittanut työkykynsä. Vapaa-ajallaan Rysä harrastaa pitkien metsälenkkien lisäksi jäljestystä.

Joulukuussa -15 Rysä suoritti hyväksytysti Suomen Homekoirayrittäjät RY:n vaativan kolmipäiväisen tasokokeen. 20.5.2017 Rysä osallistui Saksassa Kölnissä Bundesverband Schimmelpillz-sanierung -järjestön tasokokeeseen läpäissen myös sen.”

Homekoira simo

Simo

“Espanjanvesikoira Simo (Caraydan Silambam s. maaliskuussa -15) on näppärä ja rauhallinen etsijä, joka jo olemuksellaan sulattaa sydämiä. Söpö Simo on koirista yleensä asiakkaiden suosikki. Simo harrastaa myös agilitya.”

Homekoira simo

Kalle

“Espanjanvesikoira Kalle (Caraydan Albus s. heinäkuussa -19) on harjoitellut leikin varjolla pienestä pitäen ja alkaa pikkuhiljaa jo olla vanhempien mukana työkeikoilla”

Katso videoista homekoiramme työn äärellä

Homekoirien työskentelyä laajasti kosteusvaurioituneessa huoneistossa
Homekoirien avulla voidaan tarkastaa myös autot, asuntovaunut ja -autot, sekä veneet: videolla harjoitellaan etsintää asuntoautossa
Homekoiratutkimus - Kouluttaja Emilia Rainetoja

Koulutettu homekoiraohjaaja

EMILIA RAINETOJA


LOMALLA 3.7.- 28.7.-23
Homekoirien kouluttajana ja ohjaajana toimii homekoiranohjaaja, sisäilma-asiantuntija (C-26797-38-22) & rakenteiden kosteudenmittaaja (C-26766-24-22) Emilia Rainetoja.

Tällä hetkellä työskentelemme Senaatti-Kiinteistöille, mutta teemme jonkin verran tarkastuksia myös yksityiskohteissa. Tarkastukset joko arkisin tai viikonloppuisin, yhteydenotot mieluiten sähköpostitse.

Lähetä minulle sähköpostia

Kysy lisää koiristamme ja hometutkimuksesta

Vastaamme mielellämme kysymyksiin homekoiristamme ja homekoiratutkimuksesta

Kysy lisää